REUS

Nosaltres

Som una empresa de reconegut prestigi en el nostre sector.

T'oferim una àmplia gamma de productes de segona mà, outlet i procedents de tancament de botigues a més de pots i altres serveis a uns preus molt competitius, recolzats per un equip que es caracteritza pel seu tracte cordial i esperit de servei.

Posem especial èmfasi en donar cobertura a les expectatives dels nostres clients; Ens encantarà mostrar totes les possibilitats i opcions a la teva disposició.
L'objectiu principal de la nostra empresa és, sens dubte, poder satisfer totes les necessitats dels nostres clients.


El nostre equip humà

 

Mario
Gerent


Funcions:
Vetllar pel correcte funcionament del negoci, atendre al públic i proveïdors.

Altres habilitats:
És especialment exclupolós pel que fa a la neteja dels articles que s'exposen a la venda i de quin lloc ha d'ocupar cada article a la botiga. Com a resultat ha convertit a Galerias 66 Reus en la botiga més pulcra del sector al qual pertany.


Javier

Responsable de botiga


Funcions:
Atendre al públic, complir amb exigències de pulcritud que li vénen imposades per gerència, gestió d'espais dins de la botiga, coordinador de les tasques de lliurament i/o recollida d'articles.

Altres habilitats:
No existeix cap altre ésser viu capaç de fer les valoracions d'articles amb més precisió i més agilitat mental que aquest pallo. Té uns coneixements de matèries d'aquelles que no entén ningú per sobre del que és comú a l'hora de saber d'on procedeix un article o quin segell ha de tenir per ser autèntic. Constantment està aportant idees creatives per a la captació de públic per a la nostra botiga. És venedor indispensable per aquest negoci.


Lidia
Administrativa


Funcions:
Gestió de la base de dades informatitzada d'articles, proveïdors i vendes. Control del flux de caixa, respondre correus electrònics i publicar a la web les liquidacions a percebre dels nostres proveïdors a més d'atendre al públic quan escau.

Altres habilitats:
La més rapida de la tecla; Donali un teclat i una pantalla i fliparàs amb la velocitat en la qual t'ha resolt la tasca encomanada. Especialment hàbil a l'hora d'aprendre el funcionament de programes nous. S'expressa amb molta claredat i és contundent a l'hora de manifestar el seu criteri o informació que pugui ser útil per als nostres clients.


Dome
Publicista


Funcions:
Responsable de comunicació del negoci a través de la web i les xarxes socials. Desarrollador de campanyes i promocions paral·leles a les iniciatives que ja es duen a terme des del personal de botiga.

Altres habilitats:
Tan aviat et dissenya una promoció per a la teva presencia online com et col·loca una enganxina gegant a l'aparador.


centrodeserviciospublicitarios.com

Reus